ایمپلنت

یک روش جایگزین کردن دندان از دست رفته است که بسیار شبیه دندان طبیعی میباشد یعنی هم تاج هم ریشه دارد. ایمپلنت از جنس آلیاژهای تایتانیومی می باشد که توانایی اتصال با استخوان فک را داراست و بعبارتی  با اسخوان فک یکپارچه میشود.

سیستم های ایمپلنتی زیادی در دنیا معرفی شده اند که در رقابت تنگاتنگی می باشند و خصوصیات و اجزاء متفاوتی با هم دارند اما همه آنها شامل فیکسچر (ریشه) و اباتمنت(تاج) هستند . روش جراحی آن به دو صورت انجام میشود  که بسته به کیفیت  استخوان وسیستم بکاررفته و….. بصورت یک مرحله یا دو مرحله انجام میشود.

بعد از چند ماه بسته به تشخیص دندانپزشک پروتز یا روکش آن قالبگیری میشود و بر روی  اباتمنت  چسبانده میشود.حین مرحله جراحی گاهی به علت نقص های بافت نرم لثه و استخوان به گرافت یا پیوند نیاز میشود تا درمان جراحی ایمپلنت کامل شود.مهمترین نکته در مورد ایمپلنت تشخیص صحیح محل جاگذاری ایمپلنت میباشد که توسط پیشرفت های بسیار در علم رادیولوژی این امکان میسر شده و توسط  تو مو گرافی یا سیتی اسکن میتوان ارتفاع و ضخامت استخوان محل ایمپلنت را  که در نگهداری و تداوم ایمپلنت نقش بسیار مهمی را دارد  ارزیابی کرد .